{"status":"ok","elements":"
\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Loft conversion completed<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

Loft conversion with rear dormer extension recently completed in Walthamstow E17, East London to create a\u00a0master bedroom space with ensuite. Loft conversions are a\u00a0cost effective way to extend a house\u00a0if the existing\u00a0roof is suitable and the ridge\u00a0high enough. For this […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Planning approval for primary school works<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

Planning approval has been secured by Hardcastle Architects to improve the main entrance, reception and overall entrance experience at the Larkswood Primary School.\u00a0New gates and improved security from the street, external landscaping, lighting, seating, cycle parking, trees, benches, entrance canopy, […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n New school library project completed<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

Recently completed, this new school library is a well-lit double height space that was originally used as a gym. A new\u00a0mezzanine level provides additional reading and study space and doubles\u00a0the amount of book shelf space. The new mezzanine and stair […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Twin Group move into new HQ<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

Twin Group has moved into\u00a0its new London head office and school from its current location in Lewisham, to a brand new building in Greenwich Square on the 6th of July 2015. Twin Group appointed Hardcastle Architects to design and oversee […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n New contemporary private house completed<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

This is a collaboration with In.kognito Architektur for a private house near to the centre of N\u00fcrnberg. The design responds to the clients particular requirements and to house part of their growing art collection. The house is organised around a […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Design studio, Hackney, East London<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

This is the excavation and conversion of an\u00a0existing basement storage area\u00a0below a Victorian terraced house in Hackney, East London. The basement was excavated to achieve\u00a0sufficient head room\u00a0and new structure installed to the support the house above. A\u00a0drained cavity membrane\u00a0and pump […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Planning approval for mansard roof extension<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

Planning approval has been secured (September 2015) to add an additional floor to an existing 3 storey building on Cambridge Heath Road. The additional floor has been designed as a mansard roof extension to integrate with the streetscape and to […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>