{"status":"ok","elements":"
\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"Hardcastle<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Powerscroft Road, Lower Clapton E5<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

Hardcastle Architects were appointed to design a side return kitchen extension to this large Victorian terraced house in Lower Clapton, East London. A new steel structural frame was installed to remove the existing side and rear walls of the kitchen. […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Haus Sorge, N\u00fcrnberg<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

This is a collaboration with In.kognito Architektur for a private house on the outskirts of N\u00fcrnberg. The design responds to the clients particular requirements and to house part of their growing art collection. The house is organised around a double […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"Hardcastle<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Walthamstow Allotments Community Shed<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

A community funded and built shed for meetings at a North London allotment site. Funding was part donation of materials, and the building work was carried out by the allotment members. Completed 2006<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"Hardcastle<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Architects design studio<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

This is the excavation and conversion of an\u00a0existing basement storage area\u00a0below a Victorian terraced house in Hackney, East London. The basement was excavated to achieve\u00a0sufficient head room\u00a0and new structure installed to the support the house above. A\u00a0drained cavity membrane\u00a0and pump […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Larkswood Primary School, Chingford<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

Planning approval has been secured by Hardcastle Architects to improve the main entrance, reception and overall entrance experience at the Larkswood Primary School.\u00a0New gates and improved security from the street, external landscaping, lighting, seating, cycle parking, trees, benches, entrance canopy, […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"residential<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Powell Road, East London<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

This new-build mixed-use project provides a mix of 1, 2 & 3 bedroom dwellings over 3 floors to provide 4 no. dwellings and a separate B1 business unit at ground floor level on a restricted urban infill site. All dwellings […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>

\n
\n \n\t\t\t\t\t
\n \"\"<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t \n\t\t
\n Mahe, The Seychelles<\/a>\n <\/div>\n \n\t\t
\n

The client owns a plot on a steeply inclined mountainside site approximately 350m from the beach front. The primary views are out into the Indian Ocean towards an Island to the northwest. The client approached us to design a family […]<\/p>\n <\/div>\n \n <\/div>\n<\/div>